Nieuws

Stappen met je vrienden, hoe pak jij dat aan?

Na een lange week op school, sport op zaterdag en andere verplichtingen, is het soms wel eens lekker om dit even los te laten. Met een groepje vrienden of vriendinnen duik je de stad in, om even helemaal los te gaan. Zo kun je er voor kiezen om verschillende kroegen en feestcafeetjes af te gaan, maar kun je ook naar een specifiek feest in een bepaalde club. Een stad waar je deze keuze vooral hebt, is Antwerpen. Maar soms vind ik het ook leuk om naar Amsteram te gaan. In Amsterdam kun je ervoor kiezen om naar een feestcafe als Bubbels en ‘t Feest van Joop te gaan, maar kun je ook kiezen voor een echte club. In deze club zijn er diverse grotere feesten bij te wonen van rappers, zangeressen en meer. In dit blog vertellen we je hoe je het stappen nu het beste aan kunt pakken!

Donderdagavond, de avond voor studenten!

Wanneer je altijd maar hard aan het bikkelen bent op school, is rust en ontspanning ook belangrijk. Er zijn voldoende studentenverenigingen om je bij aan te sluiten, zodat je af en toe eens een feestje kunt meepakken. Zo zijn er verschillende studentenverenigingen die een feest organiseren na de toetsweek, zodat je even niet meer aan al het leerwerk hoeft te denken. Zo kun je kiezen voor het feest in je favoriete studentenkroeg, maar kun je ook langs verschillende kroegen tijdens de kroegentocht!

Weer klaar voor een nieuw blok!

Na een avond stappen met je medestudenten of de studentenvereniging, heb je jezelf even helemaal niet bezig hoeven te houden met schoolwerk. De spanning is er even af geweest, waardoor je jezelf weer klaar kunt stomen voor een nieuw blok. Je hebt weer frisse energie en het is nu alleen nog afwachten op de uitslagen. Zorg hier voor een goede verhouding, zodat je soms het stappen eens overslaat als de resultaten tegenvallen. Zo kun je het stappen zien als een beloning, waardoor je er eerst alsnog hard voor dient te werken!

Drink met mate

Vooral studenten consumeren alcohol regelmatig. Op de donderdagavond gaan er liters met bier doorheen, waardoor er soms een risico kan ontstaan. Zo organiseren partijen wel eens drankspellen, maar is het verstandig om altijd met mate en verantwoord te drinken. Hierdoor zul je jezelf altijd in de hand houden, zodat je niet in aanmerking zult komen met een verslaving. Mocht dit nou wel gebeuren, weet dat je altijd terecht kan voor hulp bij de verslavingszorg. Geniet, laat alles even los, maar zorg er vooral voor dat je verantwoord drinkt!

Geef een reactie