Financieel

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is eigenlijk het begin van de cryptowereld, en ook al ben je niet bekend in de cryptowereld, van deze crypto heb je vast weleens gehoord. Sinds 2009 is dit platform online en inmiddels is het de grootste en bekendste cryptocurrency die bestaat. De verwachtingen voor Bitcoin zijn positief, maar toch kent deze munt ook veel schommelingen. De koers is een aantal keer flink gezakt, maar ook flink gestegen. Je moet dus wel bereid zijn om risico te nemen, als je in Bitcoin wilt investeren.

Het laatste nieuws over Bitcoin

Als je in deze cryptocurrency wil investeren, is het handig om het laatste nieuws over deze munt in de gaten te houden. Hierdoor kun je in de gaten houden waar het team achter Bitcoin mee bezig is, en of ze binnenkort nog updates gaan uitbrengen. Dat zou dan namelijk moeten zorgen voor een stijging. Daarnaast moet je weten hoe je een koers van een cryptomunt moet bekijken. Het is namelijk niet handig om je geld ergens in te investeren als je eigenlijk niet weet hoe het werkt. De koers van deze munt kun je gemakkelijk bekijken op de website van SATOS, een crypto-handelsplatform. SATOS is inmiddels één van de bekendste crypto-handelsplatformen van Europa. Heb je hulp nodig met het kopen van deze munt? Dan kun je contact opnemen met SATOS. Op hun website kun je vervolgens de Bitcoin gemakkelijk kopen en verkopen. Ben je meer geïnteresseerd in Ethereum? Lees dan verder.

Ethereum

Ethereum is na Bitcoin misschien wel de bekendste cryptomunt van de wereld. Ethereum is een uniek platform, omdat ze het mogelijk maken om decentraal beheerde applicaties te maken. Hierdoor heb jij als bedrijf bijvoorbeeld de macht over wat je plaatst op die applicatie, zonder dat de applicatie zegt dat de content niet geschikt is. De oprichter van Ethereum noemt het platform ook wel: “De computer van de wereld.” De toekomst ziet er positief uit voor Ethereum, maar ook dit blijft een gok, net als met alle andere cryptomunten. Wil je graag ethereum kopen?

Ethereum kopen

Als je ethereum wil kopen, dan kan dit ook bij SATOS. Zorg dat je, net als bij alle cryptocurrency, het laatste nieuws in de gaten houdt en goed weet hoe de koers werkt. Als je hulp nodig hebt bij het kopen van deze cryptocurrency, dan kun je zeven dagen per week de live chat van SATOS gebruiken. Het fijne van dit platform is dat je geen account aan hoeft te maken voor het kopen van cryptocurrency! Ga jij voor Bitcoin of Ethereum?